NEDA UKRADEN SE NALJUTILA NA HRVATE: „Nisam tužila Hrvatsku, samo tražim svoje…“

Jedna od najpoznatijih pjevačica na Balkanu, Neda Ukraden (70) ovih se dana razljutila vidjevši natpise kako je tužila Republiku Hrvatsku, grad Imotski i još 26 članova obitelji Ukraden, Kadijević, Miloš i Putica, a zapravo je, kaže, radila ono što bi trebao svaki građanin.

  • Show

  • 01. Nov. 2020  

  • 0

U januaru 2019. odlučila je upisati u knjige svoju djedovinu koju ima u Glavini Donjoj u Imotskom. Zbog toga je opunomoćila odvjetnika Ivana Ćosića, koji je to sve odradio umjesto nje. Pojasnila je da je to bila uobičajna sudska procedura kako bi mogla ono što je dobila u nasljeđe provesti u knjige. 

- To je bio jedini put da se to riješi. Ovako kad se kaže da sam 'tužila Hrvatsku' ispada ko zna šta se događa, a zapravo sam kao savjestan građanin učinila ono što bi svi trebali, a to je srediti zemlju i papire. Prije su naši stari dobivali zemlju i to se nigdje nije evidentiralo. Dosta je zemlje bilo na stricu, ostalo je i na tati i njegovim roditeljima, ali to je sve pripalo meni jer sam kćer jedinica. Dakle, ovim procesom nisam dobila ništa više od onog što mi je ionako pripadalo, samo je sada to sve sprovedeno i piše da je moje crno na bijelo - pojasnila je Neda za portal 24sata.

- Nisam htjela da moja kćer pokreće parnice, svašta sam u životu prošla i zato je to njoj njena majka sredila - rekla je Neda. 

- Znate, korijeni su čudo. Džaba, možeš bilo gdje živjeti, na bilo kojoj adresi, ali uvijek si vezan za svoj rodni kraj. Ja sam spavala u svim svjetskim najelitnijim hotelima, ali najljepše spavam u mojoj Glavini Donjoj - rekla je Neda.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...