ZIDANE GA SE RIJEŠIO, A MOURINHO JEDVA DOČEKAO: Pogledajte pogodak Balea za veliko slavlje Tottenhama…

Velški reprezentativac Gareth Bale postigao je pobjednički pogodak za Tottenham u sedmom kolu Premiershipa protiv Brightona. Utakmica se završila rezultatom 2:1 za domaći sastav.

  • Sport

  • 02. Nov. 2020  02. Nov. 2020

  • 0

Domaćine je u vodstvo u 13. minuti doveo kapiten Harry Kane iz kaznenog udarca koji je skrivio Adam Lallana, a rezultat je u 56. minuti poravnao Tariq Lamptey.

Bale je u igru ušao u 70. minuti umjesto Erika Lamele, a samo tri minute kasnije je glavom postigao pogodak za pobjedu. Bio je to prvi Baleov pogodak za Tottenham nakon maja 2013. godine, odnosno nakon punih sedam godina i 166 dana.

"Osjećaj je fantastičan. Kada uđeš u igru, želiš napraviti razliku, a kada još k tome postigneš pogodak, i to prvi u dresu Tottenhama nakon mnogo vremena, osjećaj je neopisiv", rekao je Bale, koji se u londonski klub vratio 19. septembra na jednogodišnju posudbu iz Real Madrida.

"Nije čudan osjećaj ponovno zabiti u dresu Tottenhama, ali je čudno što to nisam mogao podijeliti s navijačima. Najvažnija je stvar bila osvojiti tri boda i sada smo već okrenuti sljedećoj utakmici."

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...