PROCURILI DETALJI STRAVIČNE NESREĆE: Među poginulima u smrskanom vozilu su radnici pilane, ali i mladi policajac…

Prema prvim policijskim informacijama, oba su automobila gospićke registracije te je u jednom poginula jedna osoba, a u drugom dvije.

  • Hronika

  • 02. Nov. 2020  02. Nov. 2020

  • 0

U stravičnoj nesreći  koja se jutros u 6.30 sati dogodila u mjestu Jošani kod Udbine u Hrvatskoj poginule su tri osobe, izvijestila je Policijska uprava ličko-senjska. Prema pisanju hrvatskih medija, jedan od poginulih je Patrik Blažan (20), mladi policajac Stanice granične policije u Korenici, koji je prije mjesec dana kao vježbenik počeo raditi u policiji.

Osim mladog policajca, poginula su dvojica radnika pilane u Udbini iz Korenice koji su išli iz Korenice prema Udbini na posao prema pilani na kojoj su se zaposlili prije dva mjeseca.

- Javili su nam za nesreću i da su ih prepoznali prema radnim odijelima. Još ne znamo sve pojedinosti nesreće, jer još uvijek traje očevid. Dvojica naših poginulih radnika bili su iz Korenice - rekao je u telefonskom razgovoru za „Jutarnji list“ vlasnik firme u kojoj su radili poginuli radnici.

Prema prvim policijskim informacijama, oba su automobila gospićke registracije te je u jednom poginula jedna osoba, a u drugom dvije.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...