STRAVIČNA NESREĆA U SUSJEDSTVU: Automobilom se zabio u naplatnu kućicu, na mjestu je poginuo...

Na terenu su službe, a uviđaj je u toku.

  • Hronika

  • 17. Jan. 2024  

  • 0

Teška prometna nesreća dogodila se u susjednoj Hrvatskoj na autocesti A2 oko 5.40 sati na naplatnoj stanici u smjeru Zaprešića, izvijestila je policija.

U nesreći je sudjelovao jedan osobni automobil, a u prometnoj je smrtno stradao vozač koji je udario u naplatnu kućicu pritom uništivši automobil.

Zbog nesreće dio kućica je zatvoren te se vozi usporeno. Na terenu su službe, a uviđaj je u toku.

- Zbog prometne nesreće na autocesti A2 Zagreb-Macelj na naplati Zaprešić u smjeru Maclja vozi se usporeno uz regulaciju policije i ophodarske službe, upozoravaju u srijedu ujutro iz Hrvatskog autokluba.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...