NIJE DOBRO: U toku sjednica Kriznog štaba KS, DONOSE SE NOVE MJERE

Ministar Krivić dodao je kako će Krizni štab KS nakon sjednice održati konferenciju za novinare.

  • Vijesti

  • 02. Nov. 2020  02. Nov. 2020

  • 0

Vršilac dužnosti premijera i ministar obrazovanja Kantona Sarajevo Anis Krivić kazao je kako u ovim trenucima zasjeda Krizni štab KS, koji treba donijeti nove mjere zbog povećanog broja oboljelih od Covida-19.

"Svi smo svjesni kompleksnosti situacije zbog pandemije. U ovom trenutku zasjeda Krizni štab i do kraja dana ćemo imati prijedloge, nakon čega će Vlada zasjedati i donijeti najbolje odluke za građane KS. Vjerujem da ćemo tada zaključiti i sva pitanja koja se javljaju iz oblasti zdravstva", rekao je Krivić.

Napomenuo je kako pres-konferenciju održavaju bez premijera Marija Nenadića, koji je u izolaciji, te ministra privrede Draška Jeličića, koji se nalazi na bolničkom liječenju.

Ministar Krivić dodao je kako će Krizni štab KS nakon sjednice održati konferenciju za novinare, piše N1.

Podsjetimo, u Kantonu Sarajevo danas su potvrđena 283 nova slučaja zaraze, a tri osobe su preminule.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...