SUNOVRAT NAJVEĆEG TALENTA BALKANSKOG NOGOMETA: Alen Halilović se vraća u Hrvatsku, dok čeka ponude, trenira sa…

Nekad jedan od najtalentiranijih hrvatskih mladih nogometaša Alen Halilović u sljedećem periodu trenirat će i hvatati formu zajedno s igračima Intera iz Zaprešića.

  • Sport

  • 03. Nov. 2020  03. Nov. 2020

  • 0

Nekadašnji "Div iz predgrađa", nakon ispadanja iz elitnog razreda hrvatskog nogometa, proživljava teške trenutke.

Žuti su u 2. HNL-u bez pobjede čak osam kola, ali trener Tomislav Ivković je “tvrda kost” koja se ne predaje tako lako, pa i privremeni dolazak Halilovića u Zaprešić treba promatrati kroz prizmu da barem malo, uz tako kvalitetnog igrača, na treninzima razdrma postojeći kadar, a i pozitivno poradi na imidžu zaprešićkog kluba, piše "Jutarnji list".

Ivković je veliki zagovornik Halilovićevog kvaliteta još od njegovih samih početaka u dresu Dinama, stoga i ne treba toliko čuditi zašto je Halilović odabrao baš Inter za treniranje u očekivanju sljedećeg transfera. U posljednje vrijeme Halilović se spominjao u kontekstu dolaska u Hajduk nakon što je raskinuo ugovor s Milanom, ali u ovom trenutku jedino je sigurno da će ljevonogi veznjak formu trenutno brusiti u Zaprešiću.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...