TRUMP ŠOKIRAO NACIJU: "Idemo na Vrhovni sud, prebrojavanje dopisnih glasova mora se zaustaviti. Što se mene tiče, dobili smo, sve ostalo je prevara!"

Američki predsjednik i kandidat Republikanske stranke Donald Trump zahvalio je u obraćanju američkom narodu.

  • Svijet

  • 04. Nov. 2020  04. Nov. 2020

  • 0

- Bili smo spremni za proslavu pobjede, ljudi su u rekordnom broju izašli na birališta. Pobijedili smo u Floridi, Ohaju, Teksasu... Pobijedili smo i u Džordžiji, ne mogu nas sustići. Pobjeđujemo i u Sjevernoj Karolini - rekao je Trump u obraćanju javnosti.

- Uvjerljivo vodimo u Pensilvaniji i Mičigenu, a u prednosti smo i u Viskonsinu. Imamo tako veliku noć - rekao je Trump, koji je potom ponovio svoje sumnje u legalnost izbornog procesa.

- Ovo je prevara američke javnosti. Ovo je sramota za našu naciju - rekao je Trump.

Trump je rekao da će ići na Vrhovni sud kako bi se zaustavilo prebrojavanje dopisnih glasova.

- Ovo je jako tužan trenutak. Pobijedit ćemo, a što se mene tiče, pobijedili smo - rekao je aktuelni predsjednik.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...