OVAJ VOZAČ JE NEVJEROVATAN: Pogledajte kakav je prekršaj napravio (VIDEO)

Cijeli slučaj prijavljen je nadležnim organima.

  • Hronika

  • 07. Nov. 2020  

  • 0

Redakciji portala Crna-hronika poslali ste video snimak koji je zabilježen 07.11.2020. u prijepodnevnim satima (11:45) snimljen na brzoj cesti prema Ilidži.

Na video snimku se vidi kako vozač automobila marke Renault Megan, zaustavlja saobraćaj u lijevoj (brzoj) traci, iskorištava prolaz koji koriste vozovi, te prolazi preko DVIJE suprotne trake na brzoj cesti u Blažuju.

Cijeli slučaj zabilježio je čitatelj portala Crna-Hronika, a nesavjesni vozač prijavljen je nadležnim organima.

Na mjestu gdje je nesavjesni vozač skrenuo, nalazi se popularna ćevadžinica, te se pitamo da li je zbog ćevapa, jela ili nečeg trećeg, prekršio ovoliko saobraćajnih zakona Bosne i Hercegovine.

Ostaje da vidimo, šta će policijski službenici odgovoriti na ovaj video klip.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...