TRUMP SE JOŠ NIJE SMIRIO: Preko Facebooka uputio novu poruku; Ponovo je sijao optužbe

Donald Trump ne miri se s rezultatima predsjedničkih izbora te je upravo na Facebooku objavio još dva statusa. U svojoj prvoj objavi navodi citat kojeg pripisuje Jonathanu Turleyu, profesoru sa univerziteta George Washington. 

  • Svijet

  • 08. Nov. 2020  08. Nov. 2020

  • 0

U objavi stoji kako treba pogledati glasove i optužbe te pisane izjave o izbornim prevarama. Navodi se i kako u SAD-u postoji povijest problema s izborima te ističe Pennsylvaniju gdje je intervenirao Vrhovni sud zbog listića koji su stigli nakon propisanog roka.

"Ako postoji problem u sistemu koji se tiče verifikacije, to ozbiljno utječe na cijele izbor"

“To je velika grupa glasačkih listića. Kada se govori o sistemskim problemima, radi se o tome kako su ti glasački listići verificirani, jer ako postoji problem u sistemu koji se tiče verifikacije, to ozbiljno utječe na cijele izbore. A ono što me zabrinjava je činjenica da smo imali preko sto miliona poštanskih glasačkih listića u gradovima poput Philadelphije i Detroita koji imaju dugu serijom problema s izborima (da budem blag)”, stoji u citatu.

Facebook je pod ovom objavom stavio oznaku o tome kako je Joe Biden pobjednik američkih izbora.

Trump: Ukrali su ono što su morali ukrasti

Nedugo potom objavio je novi status. U njemu tvrdi da su ovo bili ukradeni izbori.

“Tamo gdje je bilo važno, ukrali su ono što su morali ukrasti”, napisao je Trump.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...