HRVATSKI MEDIJI O HAPŠENJU UBICE MARKA RADIĆA: „Na sebi je imao majicu reprezentacije Hrvatske, više puta su ga udarili nogom u rebra…“

Snimak prikazuje policiju koja je okružila auto, a kada je Cvitanović izašao, počeli su vikati "Lezi!" više puta. Cvitanović je na sebi imao majicu hrvatske nogometne reprezentacije.

  • Hronika

  • 10. Nov. 2020  10. Nov. 2020

  • 0

Nešto prije 22 sata, u Mostaru je uhapšen Josip Cvitanović, zvan Cviki, osumnjičen da je u ponedjeljak navečer ispred zgrade u kojoj živio, ubio Marka Radića Maku, bivšeg zapovjednika HVO-a u Mostaru.

Cvitanović je nakon ubistva pobjegao, a kada ga je policija pronašla, kružio je crvenom Škodom i nije pružao otpor prilikom hapšenja, piše portal 24sata.hr.

Snimak koju je objavio portal Hercegovina.info, prikazuje policiju koja je okružila auto, a kada je Cvitanović izašao, počeli su vikati "Lezi!" više puta. Cvitanović je na sebi imao majicu hrvatske nogometne reprezentacije, a na snimku se vidi da su ga najmanje jedanput udarili nogom u rebra.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...