"PRIŠAO JE I NOŽEM GA UBO U GRUDNI KOŠ": Nakon priznanja krivice, tri i po godine zatvora za pokušaj ubistva na parkingu u Sarajevu…

Nakon izricanja presude, Hercegliću je produžen pritvor, saopćilo je Tužilaštvo KS.

  • Hronika

  • 10. Nov. 2020  10. Nov. 2020

  • 0

Nakon prihvatanja sporazuma o priznanju krivice, Kantonalni sud u Sarajevu proglasio je Jasmina Herceglića krivim te ga osudio na tri i po godine zatvora zbog pokušaja ubistva.

On se tereti da je 15. novembra 2019. godine u popodnevnim satima u općini Centar, u blizini parkinga ispred kamp-kućice, nakon kraće verbalne prepirke, prišao Edinu Kominliji držeći nož u ruci te ga njime ubo u lijevu stranu grudnog koša. Kominilija je teško povrijeđen.

Nakon izricanja presude, Hercegliću je produžen pritvor, saopćilo je Tužilaštvo KS.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...