UŽAS U SANDŽAKU: Pokušaj ubistva u Novom Pazaru, mladiću se bore za život, u toku je policijska potraga za napadačem…

Policija je odmah intervenirala na mjestu događaja i započela istragu kako bi se rasvijetlili svi detalji ovog nemilog događaja.

  • Hronika

  • 22. Mar. 2024  

  • 0

U Ulici Veljka Vlahovića u Novom Pazaru dogodio se nasilnim obračun dvije grupe mladića na motociklima, što je rezultiralo povredama izazvanim hladnim oružjem.

Prema dostupnim informacijama, u sukobu je učestvovalo nekoliko mladića, a B.R. je zadobio povrede nožem opasne po život. Osumnjičeni za napad, S.M., bio je također među učesnicima incidenta. Hitne službe brzo su reagovale i povrijeđeni mladić je prevezen u najbližu medicinsku ustanovu, gdje mu je pružena neophodna pomoć. Prema prvim informacijama, njegovo stanje još nije stabilno, povrijeđeni B.R. zadobio je tri uboda nožem, i to dva uboda u ruku i jedan u grudni koš.

Policija je odmah intervenirala na mjestu događaja i započela istragu kako bi se rasvijetlili svi detalji ovog nemilog događaja. S.M. je u bjekstvu, a policija apeluje na sve svjedoke da se jave i pruže dodatne informacije koje bi mogle pomoći u daljem toku istrage. S.M. je pobjegao na motoru u nepoznatom pravcu.

Ovo nije prvi put da se u ovom dijelu grada događaju nasilni incidenti, što izaziva zabrinutost među stanovništvom ovog gradskog naselja.

Mladić koji je u krvavom obračunu u Novom Pazaru zadobio teške tjelesne povrede, hospitaliziran je u bolnici u ovom gradu.

- Pacijent je primljen kao hitan slučaj zbog povreda zadobijenih u tuči. Pregledom su utvrđene dvije ubodne rane na lijevoj nadlaktici i još jedna ubodna rana grudnog koša. Urađena je dijagnostika i pacijent se sprema za hitnu hiruršku intervenciju. Za sada je u stabilnom stanju, potvrđeno je za RINU u novopazarskoj bolnici.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...