MOZZART: Nastavlja da pruža podršku ljekarima

Ova kompanija obezbijedila je pakete voća i prirodnih sokova za bolnicu u Doboju, a narednih dana je planirana posjeta Zvorniku.

  • Društvo

  • 10. Nov. 2020  10. Nov. 2020

  • 0

Zdravstveni radnici širom zemlje mjesecima vode tešku bitku protiv Covida-19 i spašavaju živote, a kompanija "Mozzart" se na razne načine trudi da im poboljša uslove rada. Poslije Prijedora, humanitarna akcija dodjele svežeg voća i prirodnih voćnih sokova organizovana je i u Doboju, a narednih dana je u planu i posjeta Zvorniku.

Regionalni lider u priređivanju igara na sreću je već dao finansijske injekcije bolnicama u ova tri grada, od po 10.000 KM, a novim akcijama pruža se podrška samim ljekarima, koji danonoćno stoje u prvoj liniji odbrane protiv Covida-19.

alt

Vitaminsko okrepljenje stiglo je u Doboj, a medicinsko osoblje zahvalilo je na lijepom gestu kompanije "Mozzart", koja je od izbijanja epidemije akcent u svom društveno-odgovornom poslovanju stavila na pomoć zdravstvenim ustanovama.

- Epidemija virusa korona ne jenjava i svaki vid podrške nam je značajan u ovom trenutku. Kroz ovakve akcije, naši ljekari osećaju da nisu sami u ovoj teškoj borbi i da zajednica misli na njih – poručili su iz bolnice na uručenju donacije.

alt

Humanitarni karavan kompanije "Mozzart" će i u narednom periodu obilaziti zdravstvene ustanove širom zemlje sa donacijama za medicinsko osoblje.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...