LEGENDARNI MUZIČAR U NOVIM PROBLEMIMA: Bivša supruga ga optužila da je impotentan, ali ni to nije najgore od svega…

Nedavno je suprugu Orianne Cevey (46), s kojom se za života više puta mirio i rastajao, odlučio potjerati iz zajedničke vile u Miamiju nakon što se ona udala za drugog čovjeka.

  • Show

  • 11. Nov. 2020  11. Nov. 2020

  • 1

Muzička legenda Phil Collins (69) pod stare dane proživljava pravu dramu na ljubavnom planu. Nedavno je suprugu Orianne Cevey (46), s kojom se za života više puta mirio i rastajao, odlučio potjerati iz zajedničke vile u Miamiju nakon što se ona udala za drugog čovjeka.

Višestruki dobitnik Grammyja naložio joj je tada da potraži drugi dom, ali se Cevey neće tek tako odreći nekretnine, već je cijela stvar završila na sudu. Orianne je Collinsu priprijetila i objavljivanjem povjerljivih informacija koje će naštetiti njegovom ugledu u javnosti, a s tom je kampanjom, čini se, već počela.

Collinsa je u dokumentima koje je priložila sudu, opisala kao "pustinjaka koji nije oprao zube ili sebe mjesecima", piše "Page Six". Dodala je kako posrnuli muzičar ima problem s alkoholom te da je često "padao od kombinacije lijekova na recept i prekomjernog alkohola". U dokumentima stoji i kako je Collins u više navrata zbog povreda hospitaliziran te da se prijavljivao u bolnicu pod pseudonimom.

- Postajao je sve depresivniji, povučeniji te se ponaša poput nasilnika. Nakon operacije leđa, bio je sve više ovisan o antidepresivima i tabletama protiv bolova. Seks više nije bio opcija zbog njegovog narušenog zdravlja. Prestao se tuširati, prati zube i odijevati prikladno. Bio je emocionalno i verbalno agresivan prema meni i djeci, čije je potrebe ignorirao - požalila se Collinsova nekadašnja supruga, koja ja navela kako Phil već neko vrijeme nije funkcionalna osoba, a dani komponovanja i snimanja su daleko iza njega. 

Collinsov advokatski tim tvrdi, pak, kako predana dokumentacija "sadrži litaniju dokazno lažnih, drskih, skandaloznih i prevrtljivih optužbi koje nemaju nikakve veze sa pravnim zahtjevima u ovom slučaju", a nema dileme kako će se ovaj spor na sudu voditi još neko vrijeme.

Frontmen "Genesisa" i Cevey vjenčali su se 1999., dobili su sinove Nicholasa (19) i Matthewa (15) pa su se deset godina kasnije razišli. Phil je supruzi tada isplatio nagodbu u iznosu od nevjerovatnih 46 miliona dolara, što je i službeno bio najskuplji razvod u hiastoriji britanske scene.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...