NIKADA JE NE BISTE PREPOZNALI: Procurile Stanijine fotografije prije svih plastičnih operacija, fanovi u šoku…

Srbijansku starletu Staniju Dobrojević (35) na Instagramu prati čak milion obožavalaca koje redovno veseli golišavim fotografijama. 

  • Estrada

  • 12. Nov. 2020  12. Nov. 2020

  • 0

Ipak, sada je 'procurila' nikad viđena njezina fotografija, koja pokazuje kako je starleta izgledala prije popularnosti, pišu srpski mediji.

 alt Foto: Instagram

Na toj objavi Stanija je neprepoznatljiva - ima potpuno drugačiju frizuru, a vidljive su i promjene na licu.

- Lijepa je Stanija bila prije za razliku od mnogih, a lijepa je i sada s korekcijama - jedan je od komentara na društvenoj mreži.

Ona se nedavno iz Amerike vratila u Srbiju zbog suđenja s bivšim robijašem Kristijanom Golubovićem (50), koji joj je prijetio smrću.

alt

Foto: Instagram

- Svi su upućeni u to kako mi je prijetio smrću. Rekla sam dosta, ovo više nije reality, ovo nije show, sada je u pitanju moj život. Jednostavno, rekla sam da se niti ne moram vratiti u Srbiju - ispričala je Stanija za srbijanske medije

alt

Foto: Instagram

alt

Foto: Instagram

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...