OPET JE PRETJERALA: Najpoznatija balkanska starleta objavila degutantan snimak, pljušte komentari

Reality zvijezda i pjevačica u pokušaju pokazala je bujne silikonske grudi, a brojni pratioci komentirali su kako je Stanija najzgodnija žena na Balkanu. 

  • Estrada

  • 26. Jan. 2021  26. Jan. 2021

  • 1

Najpoznatija srpska starleta na Balkanu Stanija Dobrojević (35) poznata je i kao djevojka koja bez srama objavljuje fotografije na kojima pozira oskudno odjevena. Njezini pratioci više se ne čude golišavim izdanjima koje im svakodnevno servira, ali izgleda kako nekada ipak nadmaši samu sebe. 

Ovaj put otišla je korak dalje pa pozirala bez odjeće u solariju. Tačnije, samo u tangama. Reality zvijezda i pjevačica u pokušaju pokazala je bujne silikonske grudi, a brojni pratioci komentirali su kako je Stanija najzgodnija žena na Balkanu. 

- Svijet bi bio puno ljepše mjesto kada bi se i ostale djevojke ugledale na tebe - samo su neki od komentara na društvenim mrežama. 

24sata

Foto: Privatni album  

Stanija je poznata po plastičnim operacijama i sudjelovanju u srpskim realityjima. Okušala se na "Farmi", ali i u "Zadruzi". Pokušala je biti pjevačica, ali joj to nije pošlo za rukom. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...