OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Slavni glumac pred cijelim svijetom prevario suprugu, svi su očekivali razvod, ali...

Svjetski skandal izbio je kada je slavni glumac u Rimu uhvaćen u preljubi. Svi su očekivali da će se razvesti od supruge, ali uslijedio je neočekivani obrat...

  • Show

  • 14. Nov. 2020  14. Nov. 2020

  • 0

Slavni Dominic West punio je donedavno novinske stupce zahvaljujući prevari u kojoj je uhvaćen u Rimu. Dominic, koji je u braku s Catherine Fitzgerald, u Rimu je uhvaćen u preljubi sa 20 godina mlađom glumicom Lily James.

Slike su vrlo brzo završile u medijima i izazvale pravi skandal. Međutim, Catherine (49) je poslije kraće šutnje za "Daily Mail" rekla da je njen brak "uredu". Ta izjava stigla je nekoliko dana nakon što su i njihovi prijatelji progovorili za medije i otkrili da je Ketrin riješila da Dominicu da drugu šansu.

Dok su svi bili uvjereni da Dominicu ovo neće biti oprošteno, uslijedila je serija slika na kojima se on i Catherine ljube ispred njihove zajedničke kuće, kao da se ništa ružno nije desilo.

altDominic West sa suprugom nakon što se ispostavilo da mu je oprostila prevaru

alt

alt

alt

alt

alt

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...