DRAMATIČNA NOĆ U BEOGRADSKOJ VOJNOJ BOLNICI: Pogoršano zdravstveno stanje patrijarha Irineja, bio je kritično…

"Rano jutros ispoljeni su znaci pogoršanja srčane slabosti patrijarha Irineja. Na primijenjene mjere liječenja stanje se stabilizuje", saopćili su danas iz Srpske pravoslavne crkve.

  • Regija

  • 15. Nov. 2020  

  • 3

- Konzilijum lekara specijalista kontinuirano prati zdravstveno stanje Njegove Svetosti Patrijarha srpskog gospodina Irineja - dodaju iz SPC-a.

Patrijarh srpski Irinej imao je dramatičnu noć u Covid bolnici na Vojnomedicinskom centru na Karaburmi. Sinoć oko tri sata patrijarh je bio u izuzetno kritičnom stanju, a ljekari su nakon velike borbe koja je trajala čitave noći usjpeli da mu stabiliziraju stanje.

Patrijarh Irinej, koji se u vojnoj bolnici liječi od posljedica koronavirusa, bio je u veoma teškom stanju, ali je nakon konstantnih napora ljekara, sada bolje.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...