ZA ZGODNOM PJEVAČICOM UZDIŠE POLA SVIJETA: Lijepa Kosovarka u oskudnom grudnjaku poziva obožavatelje na…

Dua Lipa sprema se za virtuelni koncert Studio 2054 koji bi se širom svijeta trebao prikazivati 27. novembra. U pokušaju nagovaranja da joj se pridruže na koncertu, lijepa Kosovarka je odbacila majicu i u oskudnom grudnjaku pratioce na Instagramu pozvala na druženje.

  • Show

  • 16. Nov. 2020  16. Nov. 2020

  • 0

Na neoštroj fotografiji, jasno se vidi Lipina zavidna figura i zategnuti trbušni mišići, kao i lijepo Duino lice, koje djelimično prekriva nestašni pramen.

"Posljednja šansa za dobivanje ulaza na Studio 2054 po ovoj cijeni. Posebnog gosta najavljujem sutra", napisala je Lipa u nedjelju na Instagramu.

Usprkos globalnoj pandemiji, Lipa je ove godine izuzetno vrijedna i neprestano stvara novu glazbu.

 Zbog straha da će joj pandemija koronavirusa onemogućiti putovanje u SAD-e gdje joj živi dečko Anwar Hadid, Dua se ljetos preselila u Los Angeles, no nedavno se vratila u London kako bi se posvetila svojim budućim projektima. 

Vezu s maeričkim obožavateljima i dalje održava pa je nedavno putem video veze gostovala kod Jimmyja Fallona.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...