JEDINA DOMAĆA AVIOKOMPANIJA NE ODUSTAJE: "FlyBosnia" nastavlja operacije, početkom iduće godine stiže...

Kompanija je bila u problemima i prije pandemije, a oni su pogoršani masovnim otkazivanjem letova u ovoj godini zbog širenja virusa.

  • Ekonomija

  • 18. Nov. 2020  18. Nov. 2020

  • 1

"FlyBosnia" će ponovo uspostaviti letove uzimanjem u najam aviona Airbus A320, koji je ranije koristio "United Airlines".

Ovaj mlaznjak, star 26 godina, trebao bi biti isporučen Sarajevu tokom prvog kvartala 2021. godine kako bi aviokompanija nastavila letove, javlja Ex-YU aviation news podsjećajući da je bosanskohercegovački avioprijevoznik povukao svoj jedini avion u avgustu.

Podsjetimo, "FlyBosnia" tada je otpustila i većinu svoje letačke posade.

Kompanija je bila u problemima i prije pandemije, a oni su pogoršani masovnim otkazivanjem letova u ovoj godini zbog širenja virusa.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...