NEYMAR OSTAVIO MANEKENKU BARULICH: Sada je u vezi s OVOM brazilskom ljepoticom

Neymar (28) ostavio je manekenku Nataliju Barulich (28) zbog seksi sunarodnjakinje, pišu strani mediji. 

  • Show

  • 18. Nov. 2020  18. Nov. 2020

  • 0

Tvrde da je nogometaš francuskog kluba PSG-a osam mjeseci u otvorenoj vezi sa pjevačicom Gabily (25), čije je pravo ime Gabriel Batista. Brazilske novine "Extra" pišu da se Neymar javio na Instagramu atraktivnoj Brazilki tokom pandemije koronavirusa. 

Nijedno od njih nije potvrdilo vezu, ali Neymar ni ranije nije komentirao svoj privatni život. Ipak, pojavio se na Gabilyinu Instagramu u julu. 

Inače, nogometaš i Natalia u septembru su potvrdili svoju vezu na originalan način. Naime, par je zajedno pozirao za naslovnicu ruskog izdanja magazina GQ. Na fotografiji Neymar sjedi i nosi bijeli sako, a iza njega stoji Natalia i grli ga u tirkiznom sakou.

"Zaštitite svoje najmilije. Neymar i Natalia podsjećaju nas koliko je važno podržati i zaštiti svoje najmilije. Nije važno jeste li zatvoreni skupa u karantinu ili morate komunicirati preko telefona i Zooma. Budite sigurni, budite jaki", napisali su u magazinu.

Čini se da je ta ljubav, ipak, gotova nakon nekoliko mjeseci i Neymar, koji ima devetogodišnjeg sina s bivšom djevojkom Carolinom Dantas, krenuo je dalje. Nogometaš je godinama bio u vezi s brazilskom glumicom Brunom Marquezine, a onda su ga počeli povezivati s Natalijom.

alt

alt

alt

alt

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...