"NIKOGA NE TREBATE KRIVITI, JA SAM TAJ KOJI JE KRIVAC": Odlazi legendarni Princ s Neretve, ko je sljedeći...

Nogometa reprezentacija Bosne i Hercegovine poražena je od Italije sa 2:0 u meču šestog kola Lige nacija.

  • Sport

  • 19. Nov. 2020  19. Nov. 2020

  • 0

"Zmajevi" su na Grbavici doživjeli novi poraz te su tako nastavili crni niz, jer smo čak godinu dana bez pobjede. Nakon meča održana je pres-konferencije, a novinarima se obratio selektor Dušan Bajević.

"Zahvalio bih igračima na njihovom odnosu i ponašanju, zahvalio bih saradnicima koji poznaju svoj posao, sačekat ćemo da vidimo šta će biti za nekoliko dana kada će biti sjednica", rekao je Bajević.

Istaknuo je da se osjeća krivim što je Siniša Saničanin na kraju povrijeđen.

"Osjećam se krivim što nisam zamijenio Sinišu Saničanina, jer se povrijedio, ali nisam imao igrača na toj poziciji. Dao je sve od sebe. Igrao je sve utakmice. Zaista mi je žao."

Na pitanje šta treba reprezentaciji, Bajević je rekao:

"Treba da se promijeni dosta toga, mislim da smo otvorili vrata nekim igračima. Trebaju se postaviti ciljevi, ako nemaš ciljeva, onda igraš ovako ili on."

Da li osjeća neugodu i stid zbog mandata bez pobjede?

"Nije me stid, ponosan sam što sam bio na čelu, što sam bio s ovim igračima, pokušali smo, nikog ne trebate optuživati, ja sam taj koji je krivac."

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...