BAJEVIĆ NIJE NI OTIŠAO, A VEĆ SE DIGLA PRAŠINA: Jesu li nam Italijani već "izabrali" novog selektora!?

Legendarni Dušan Bajević uskoro napušta kormilo "Zmajeva", a pred Nogometnim savezom BiH ponovo je težak zadatak. No, čini se da Italijani znaju više nego mi kada je u pitanju ime novog selektora nogometne reprezentacije.

  • Sport

  • 11. Nov. 2020  11. Nov. 2020

  • 0

Portal Football-Italia.net predstavio je Tumbakovića kao bh. selektora. Pojedini portali u Srbiji pitaju se da li je u pitanju gaf ili možda Italijani znaju nešto više. Naravno, riječ je ipak o gafu, Tumbakovića teško možemo očekivati na klupi "Zmajeva", iako će naša selekcija uskoro u potragu za novim selektorom. 

Football-Italia je citirao Tumbakovića, koji je govorio o komplikovanoj situaciji u kojoj su se našli Milenković i Vlahović, igrači Fiorentine kojima je, navodno, zabranjeno da putuju u Beograd zbog pandemije koronavirusa, ali oni su, svejedno, odlučni da u četvrtak budu u timu Srbije.

alt

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...