TOTALNI PREOKRET: Doveli su ga kao senzacionalno pojačanje, a danas ga se italijanski velikan želi riješiti po svaku cijenu…

Ove sezone je upisao samo sedam nastupa, ali uglavnom je ulazio s klupe i nije se upisivao u strijelce.

  • Sport

  • 24. Nov. 2020  24. Nov. 2020

  • 0

Inter je spreman riješi se usluga Christiana Eriksena i, prema pisanju medija u Italiji, on je od sinoć i zvanično na transfer-listi.

Inter razmišlja da Danca u januaru pošalje ili na posudbu ili da ga proda bez obzira na to što je prije godinu dana kao veliko pojačanje stigao iz Tottenhama. Stoga je stavljen na transfer-listu i sada će se razmatrati sve ponude koje stignu na adresu kluba.

Eriksenovo vrijeme s Interom otišlo je daleko od očekivanog. Antonio Conte ne računa na 28-godišnjaka koji je do danas sakupio u svim takmičenjima 33 nastupa, postigao je tri gola uz tri asistencije.

Ove sezone je upisao samo sedam nastupa, ali uglavnom je ulazio s klupe i nije se upisivao u strijelce.

Postoji niz klubova koji su spremni dovesti ofanzivnog veznjaka, a među njima je i Borussia Dortmund.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...