PRIJATELJI, DOK IH POSAO NE RASTAVI: "Velika mi je čast da imam takvog čovjeka za saradnika i prijatelja"

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik čestitao je srbijanskom režiseru Emiru Kusturici rođendan, istaknuvši da mu je "velika čast da ima takvog čovjeka za saradnika i prijatelja".

  • Mini market

  • 24. Nov. 2020  24. Nov. 2020

  • 1

- Poštovani prijatelju, želim ti dobro zdravlje, lični i profesionalni uspjeh u godinama pred nama. Tvoja energija, vizija i želja obećavaju da ćemo svi zajedno uživati u tvojim djelima i novim ostvarenjima kako na filmskom platnu, tako i u književnosti i muzici - poručio je Dodik.

Dodik je rekao da je velika privilegija poznavati čovjeka kao što je Emir Kusturica, koji je veliki umjetnik, pisac i muzičar.

Emir Kusturica rođen je na današnji dan 1954. godine u Sarajevu. S Dodikom ga vežu sumnjivi poslovni projekti, finansirani javnim novcem, oko kojih se u posljednje vrijeme vode sporovi po pitanju udjela u vlasništvu između entiteta RS i samog Kusturice. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...