BAKIR IZETBEGOVIĆ UPUTIO TELEGRAM SAUČEŠĆA PORODICI GUDELJ: Jednu činjenicu je posebno istaknuo - "To je trajno naslijeđe koje je svima nama ostavio"

Predsjednik Stranke demokratske akcije (SDA) Bakir Izetbegović uputio je telegram saučešća povodom smrti Pere Gudelja.

  • Vijesti

  • 24. Nov. 2020  25. Nov. 2020

  • 0

"Sa tugom sam primio vijest o smrti gospodina Gudelja. Njegovoj porodici i prijateljima upućujem iskreno saučešće u ovim teškim trenucima", napisao je Izetbegović.

Istakao je kako je "Pero Gudelj bio dobar čovjek", ali i izuzetno sposoban poduzetnik koji je svojim projektima osigurao egzistenciju hiljadama porodica u Bosni i Hercegovini.

"Naročito je značajno što je Gudelj pokazao put kojim se kroz privrednu saradnju i razvoj može ojačati povjerenje između naroda u Bosni i Hercegovini, prvenstveno između Bošnjaka i Hrvata u srednjoj Bosni, i to je trajno nasljeđe koje je svima nama ostavio", naveo je Izetbegović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...