TEŠKE POSLJEDICE BRAČNOG BRODOLOMA, SLAVNA PJEVAČICA PONOVO NA DNU: „Sada konačno shvatam šta mi se događa“

Prije nego što su se zauvijek razišli, vatra im je 2018. progutala luksuzni dom u Malibuu gdje su zajedno živjeli.

  • Show

  • 26. Nov. 2020  26. Nov. 2020

  • 0

Pjevačica Miley Cyrus nikada nije krila da ima razne ovisnosti, među kojima i onu o marihuani te alkoholu. Nedavni razvod od Liama Hemswortha, čini se, dotukao ju je više negošto  bi možda priznala.

No, u showu "New Music Daily with Zane Lowe" kći country pjevača Billyja Raya Cyrusa otkrila je da je u posljednjih nekoliko mjeseci ponovno pokleknula pred alkoholom, ali u svemu ima i nešto dobro.

"'Pala sam tada, ali mogu ponosno reći da sam već dvije sedmice trijezna. Mislim da sam konačno uspjela prihvatiti što mi se događa. I shvatila sam da ne smijem biti ljuta na sebe nego se upitati: 'Šta mi se dogodilo?'", rekla je.

Dodala je da ima veliki problem s umjerenošću i da vjeruje kako svako treba učiniti ono što je najbolje za njega. Ipak, priznala je da je alkohol tjera na impulsivno ponašanje.

"Nemam problem s pićem. Imam problem s odlukama koje donosim kad sam pod njegovim utjecajem", zaključila je pjevačica koja posljednje tri godine zove "koktelom haosa svog života". U tom periodu nekoliko se puta rastajala i ponovno ulazila u vezu s Hemsworthom, da bi se sada već bivši par vjenčao u tajnosti i rastao nakon manje od godinu dana braka.

Prije nego što su se zauvijek razišli, vatra im je 2018. progutala luksuzni dom u Malibuu, gdje su zajedno živjeli. "Bili su ovo pretužni dani. Ovo je ostalo od moje kuće", napisao je tada Liam Hemsworth uz fotografiju potpuno spaljenog doma, od kojeg je ostao samo jedan dimnjak i natpis riječi 'ljubav'. Iako je ova tragedija isprva spojila njega i zaručnicu Miley Cirus, nakon čega su se ubrzo i vjenčali - vrijeme je pokazalo da je i od njihove ljubavi ostao samo pepeo.

Liam i Miley upoznali su se još 2009. godine na snimanju zajedničkog filma te se na setu i zaljubili. U vezu su ušli 2010. te su je nekoliko puta prekidali. Ipak, nisu dugo mogli jedno bez drugog. Zaruke su pale 2012., ali su ih poslije otkazali. Vijest da su ponovno zajedno objavili su u oktobru 2016. te su se dvije godine kasnije i vjenčali te potom rastali.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...