NIŠTA NIJE ONAKO KAKO SE ČINI: Ukoliko na cesti ugledate Peugeot 508 u kvaru, smanjite brzinu, očekuje vas neugodno iznenađenje (VIDEO)

Među brojnim inovativnim metodama pomoću kojih evropske policije love vozače u prekršajima, ova je posebna.

  • Auto

  • 27. Nov. 2020  27. Nov. 2020

  • 0

U većini slučajeva saobraćajna policija u Španiji koristi neoznačena vozila za snimanje saobraćajnih prekršitelja, ali ova metoda je nešto novo.

Među brojnim inovativnim metodama pomoću kojih evropske policije love vozače u prekršajima, ova je posebna. U okolici Madrida snimljen je Peugeot 508, koji vreba svoj plijen imitirajući probleme sa motorom. Naime, policijski službenici podignuli su poklopac motora uz cestu na kojoj je ograničenje brzine 50 kilometara na sat, a u prednji dio vozila integriran je radar.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...