NOVI USPJEH BH. UČENIKA: Na Međunarodnoj olimpijadi znanja koju organizira Univerzitet u Cambridgeu, tim Prve bošnjačke gimnazije osvojio prvo mjesto

Na Međunarodnoj olimpijadi znanja “Owlypia Globals”, koju organizira Univerzitet u Cambridgeu, tim Prve bošnjačke gimnazije osvojio je prvo mjesto, ističu iz Prve bošnjačke gimnazije.

  • Društvo

  • 27. Nov. 2020  27. Nov. 2020

  • 1

Na ovom međunarodnom izazovu učestvovalo je 57 timova iz cijelog svijeta, a među njima i tim Prve bošnjačke gimnazije u sastavu Faruk Softić, Amna Fejzić i Haris Junuzović. 

Svi učenici prethodno su prošli pojedinačne kvalifikacije tako što su osvojili Gold, Silver ili Bronze Certificate na Owlypia online kvizu znanja, koji je održan 8. avgusta 2020., a brojio je oko 1.000 učesnika iz cijeloga svijeta, napominju iz ove škole. 

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...