DEGENEK UŽIVO: Pogledajte kako je završio dugo očekivani bokserski okršaj Mikea Tysona i Royja Jonesa (VIDEO)

Mike Tyson i Roy Jones JR odradili su večeras u Los Angelesu borbu koja se dugo čekala, a na kraju je ovaj egzibicioni meč proglašen neriješenim.

  • Sport

  • 29. Nov. 2020  

  • 0

Bio je to povratnički meč Iron Mikea nakon 15 godina.

Duel dvije bokserske legende nije razočarao. Tyson je od samog početka išao naprijed, dobro je pogađao Jonesa i bio je aktivan iz runde u rundu.

Mike je dobro izgledao, Jones je bio umoran, dosta je držao Tysona koji je u svom stilu u svih osam rundi jurio prema naprijed i pogađao protivnika.

Oba boksera su već bili umorni nakon osam rundi, ali se nisu štedili.

Na kraju je nakon osam rundi meč proglašen neriješenim, kako se i očekivalo u ovoj egzibiciji, iako je po svemu viđenom Mike Tyson trebao pobijediti.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...