CIJELI SVIJET JE GLEDAO POVRATAK LEGENDARNOG TYSONA: Evo šta je poručio nakon meča

Na komentar da niko ne misli da će div pasti, Mike Tyson je rekao da nije ovo radio 15 godina, da nije on nikakav div nego početnik.

  • Sport

  • 29. Nov. 2020  

  • 0

Meč protiv Roya Jonesa Jr završio je remijem, a trajao je osam rundi. 

Prvi meč Mikea Tysona nakon 15 godina završio je remijem, a iako je nakon zadnje od osam rundi protiv Roya Jonesa Jr. bio ljutit, brzo se primirio.

 

"Zadovoljan sam. Runde su trajale dvije minute, ali je izgledalo kao da traju tri. Ovo ću ponoviti", rekao je Mike Tyson nakon meča.

Jones ne boksa puno kraće, a na pitanje je li on bio zabrinut da bi se nešto moglo dogoditi uletio je Tyson:

"Ja sam se brinuo da ću se povrijediti. On se prestao boriti prije dvije godine. Nisam se borio 15 godina. Zašto se niko ne brine za moje dupe", rekao je Tyson, prenosi 24sata.hr

Na komentar da niko ne misli da će div pasti, Tyson je nastavio: 

"Nisam ovo radio 15 godina. Nisam ja div, ja sam početnik. Ali mi smo humanitarci, stalo nam je da pomažemo ljudima. Samo me to sad zanima",  rekao je.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...