ONA JE BOMBA: Slavna pjevačica proslavila 32 godine od hita koji joj je promijenio karijeru, pogledajte kako je tada izgledala (FOTO)

Pjevačica i njen kolega zajedno su glumili u seriji "Neighbours" dok im se likovi nisu vjenčali.

  • Show

  • 30. Nov. 2020  30. Nov. 2020

  • 0

Kylie Minogue poslala je Jasonu Donovanu i svima koji se njihovog nastupa sjećaju, mnogo ljubavi putem Instagrama, na kojem je obilježila 32 godine od dueta "Especially For You".

"Teško za povjerovati, ali 'Especially For You' napunio je… čekaj… 32 godine", napisala je Kylie Minogue u objavi.

tportal

Izvor: Profimedia

Kylie Minogue i 52-godišnji Jason Donovan bliski su prijatelji već 40 godina. Pjevačica i njen kolega zajedno su glumili u seriji "Neighbours" dok im se likovi nisu vjenčali. Par je zatim napustio seriju i posvetio se svako svojoj muzičkoj karijeri.

Prijateljstvo između Kylie Minogue i Jasona Donovana počelo je kad su imali 11 godina i zajedno glumili u seriji "Skyways".

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...