SENAD ŠEPIĆ, STARI INSAJDER: „Odlazi Denis Zvizdić, najvjerovatnije i Semir Efendić...“

Senad Šepić, nekadašnji parlamentarac SDA u Parlamentu Bosne i Hercegovine, dao je svoj komentar na aktuelnu situaciju u ovoj stranci nakon posljednjeg verbalnog rata između predsjednika SDA Bakira Izetbegovića i potpredsjednika ove stranke Denisa Zvizdića.

  • Mini market

  • 30. Nov. 2020  30. Nov. 2020

  • 0

"Iznenadio me je Zvizdić svojim ‘krikom’, jer ga poznajem kao čovjeka koji je uvijek bio uz svoga predsjednika i nije sklon ikakvim sukobima. Posebno ne javnim. To da je on odlučio ovako progovoriti, govori dovoljno o tome koliko je dogorjelo", naveo je Šepić.

Kako je poručio, razvoj dalje je očit.

"Otići će Zvizdić, najvjerovatnije i Efendić, otišao je ranije Konaković, zatim Čampara, davno prije njih sam otišao i ja i svi mi, na svoje načine ćemo zajedno i u saradnji s drugim opozicionim strankama, već 2022. godine, ovaj put izvana, pobijediti ovakvu SDA, koju su Bakir i Sebija nepovratno uništili. Šemso Mehmedović će još neko vrijeme biti zabrinut za stanje u SDA, ali ni to neće moći promijeniti ni njegovo niti stanje te stranke više. Pred nama je pa gledajmo", naveo je Šepić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...