"TREBA MI VREMENA...": Nakon neviđenog debakla Rome u Napulju oglasio se Edin Džeko

Roma je gostovala Napoliju, a Džeko i društvo se nisu dobro proveli na San Paolu, jer su domaći slavili s visokih 4:0.

  • Sport

  • 30. Nov. 2020  30. Nov. 2020

  • 0

Kapiten "Zmajeva" tek se oporavio od koronavirusa i trebat će mu neko vrijeme da se vrati u formu.

"Nisam na 100 posto, ali samo igrajući i trenirajući se mogu vratiti na 100 posto. Nisam igrao mjesec, ne računajući Cluj i trebat će mi vremena, nadam se da ću što prije biti na 100 posto", kazao je kapiten "Vučice".

"Sigurno niko nije zadovoljan zbog poraza. Znamo da smo odigrali loše, ali utakmica je već završila. Ako budemo negativni, neće biti dobro, trebamo biti pozitivni", dodao je on.

Džeko je kazao da, bez obzira na visok poraz, ne treba dramiti, jer ima još mnogo da se igra do kraja.

"Nismo bili jači prije ove utakmice i sada nismo lošiji. Trebamo arhivirati ovaj susret i naučiti nešto iz ovog poraza", rekao je Džeko za Roma TV.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...