KESIĆ IMITIRAO I ISMIJAO DODIKA: Eto šta se dešava kad čačkaš mečku, medvjeda, Milorada... (VIDEO)

"Smak autokratskih lidera se nastavlja, a šta mi radimo? Mi ćutimo. Kada su došli po Lukašenka, ćutao sam, kada su došli po Mila, ćutao sam, kada su došli po Trumpa, ćutao sam, a kada su došli po Dodika, nisam ćutao, rekao sam: Yes!"

  • Mini market

  • 30. Nov. 2020  30. Nov. 2020

  • 0

Zoran Kesić u emisiju "24 minuta sa Zoranom Kesićem" komentirao je na sebi svojstven način Dodikov poraz u Banjoj Luci.

- Smak autokratskih lidera se nastavlja, a šta mi radimo? Mi ćutimo. Kada su došli po Lukašenka, ćutao sam, kada su došli po Mila, ćutao sam, kada su došli po Trumpa, ćutao sam, a kada su došli po Dodika, nisam ćutao, rekao sam: Yes! Dodik je izgubio izbore u Banjoj Luci, svaki iskusan lider bi na njegovom mjestu smireno priznao poraz, a možeš kao on da sazoveš konferenciju i svima j**** majku - prokomentarisao je Kesić Dodikove postupke nakon izbornih rezultata, a onda je nastavio:

- Izgleda da kod Dodika nije jutro pametnije od noći, kakva je to prijetnja, znamo da je to Bosna, ali ovo je ipak previše i za nas u Srbiji - šaljivo je rekao Kesić, a onda je uslijedila urnebesna imitacija Milorada Dodika.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...