MOSTAR NE SMIJE PASTI, ČOVIĆ NAREDIO MOBILIZACIJU: "Sve aktivnosti usmjeriti ka..."

"...mostarskim izborima."

  • Politika

  • 30. Nov. 2020  30. Nov. 2020

  • 2

Predsjedništvo Hrvatskog narodnog sabora (HNS) u ponedjeljak je održalo svoju redovnu, 16. sjednicu u Mostaru na kojoj su razmatrani rezultati lokalnih izbora i aktivnosti u vezi sa predstojećim izborima za Gradsko vijeće Mostara.

"U radnom dijelu sjednice Predsjedništvo je, uz presjek stanja aktualne političke situacije u Bosni i Hercegovini, analiziralo i privremene neslužbene rezultate lokalnih izbora, koji su održani 15. studenog u Bosni i Hercegovini.

Predsjedništvo je nakon iscrpne analize neslužbenih rezultata lokalnih izbora izrazilo zadovoljstvo postignutim rezultatima koji su ostvarile stranke privržene politici HNS-a, a posebno u onim sredinama gdje je bio organiziran zajednički rad i djelovanje", piše na sajtu ovog tijela.

"Na sjednici je pod posebnom točkom dnevnog reda raspravljano o budućim aktivnostima i pripremi za lokalne izbore za grad Mostar. Razmotrene su i prezentirane daljnje aktivnosti koje će pridonijeti jačanju povjerenja i ostvarivanju zacrtanog izbornog rezultata.

Također, Predsjedništvo je jednoglasno i odgovorno zaključilo kako će sve buduće aktivnosti dužnosnika Hrvatskog narodnog sabora biti isključivo u funkciji postizanja zacrtanog i očekivanog rezultata stranaka Hrvatskog narodnog sabora na izborima za grad Mostar.

Predsjedništvo HNS-a zakazalo je iduću sjednicu za 14. prosinca, na kojoj će se, osim završnih izbornih priprema za grad Mostar, raspravljati i o 25. obljetnici Daytonskog mirovnog sporazuma", navode oni.

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...