Hronika
EKSPLOZIJA U GORAŽDANSKOJ FIRMI: Povrijeđena jedna osoba
Prije 22 min0
S krompirom, rižom ili salatom, ova piletina će svako jelo učiniti posebnim.
Gastro
30. Nov. 2020 30. Nov. 2020
0
500 g pilećih prsa
4 kašike soja sosa
1 kašika meda
1 kašika bijelog sirćeta
1 kašičica ljute papričice
ulje
so
biber
1. Piletinu izrežite na kockice.
2. Posolite, pobiberite pa pospite medom, sojom i sirćetom.
3. Dobro promiješajte i ostavite da odstoji nekoliko sati.
4. Pržite u tavi s uljem dok ne porumeni.
Prijatno! :)
(SB/Domacica.com)
Hronika
EKSPLOZIJA U GORAŽDANSKOJ FIRMI: Povrijeđena jedna osoba
Prije 22 min0
Regija
NOVI POTRES U SUSJEDSTVU: Zatreslo se tlo u blizini Zadra
Prije 1h0
Estrada
OVO JE SEVERININA MAJKA: Pjevačica je od nje naslijedila LJEPOTU (FOTO)
Prije 1h0
Hronika
POTVRĐENA OPTUŽNICA: Banjalučki doktor Darko Golić napastvovao pacijenta!
Prije 1h0
Gastro
A, SADA, TRK PO JUFKE U PRODAVNICU: Danas pravimo brzi burek na malo drugačiji način, jelo koje obožavaju sve generacije (VIDEO)
24. Jan. 20210
Gastro
IDEALNO KAD SMO SVI NA OKUPU: Na brzinu napravite bosanske lokume i oduševite ukućane (VIDEO)
23. Jan. 20210
Gastro
SPECIJALITET S APENINA: Danas pravimo zapečenu puru na italijanski način, lagan i hranjiv obrok za sve generacije (VIDEO)
Prije 16h0
Gastro
ĆUFTICE U BIJELOM SOSU: Samo ne zaboravite...
Prije 9h0
trenutak ...
Komentari - Ukupno 0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.