"SB" NA LICU MJESTA: Pogledajte kako je bilo nakon sjednice Predsjedništva SDA i šta je izjavio Izetbegović (FOTO)

Smrknuta lica i nimalo spokoja.

  • Politika

  • 30. Nov. 2020  30. Nov. 2020

  • 0

Danas je u Centrali SDA u Sarajevu održana sjednica Predsjedništva ove stranke.

"Tražio sam da se bez gospodina Zvizdića ne ulazi u dubinu i suštinu stvari. Nije se moglo izbjeći, ali to nije temeljito razmatrano. Mislim da su porodični razlozi u pitanju", rekao je Izetbegović, prenosi N1.

"Bilo bi odgovora, palo je teških riječi. Mislim da je vrijeme da stanu te teške riječi, da dalje ne rasklimavamo strukturu stranke i da ne zbunjujemo naše pripadnike stranke i članove", kazao je predsjednik SDA.

Izetbegović je kazao da su turbulencije unutar stranke posljedica rezultata izbora u nekim mjestima.

"Stvara se nervoza, u Sarajevu smo imali vrlo loš rezultat. Stvara se nervoza i traže krivci i ne smijemo dozvoliti da to naruši strukturu stranke. Moramo vidjeti šta su razlozi što nismo uspjeli u Sarajevu, a jesmo u Vogošći ili nismo u Zenici a jesmo u Visokom. Odgovori nisu jednostavni, neki su u rukovodstvu, neki objektivni", ističe Izetbegović.

Evo malo atmosfere nakon sastanka, koju donosi naš fotoreporter.

(S. B.) 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...