BUGARSKI PREMIJER U CENTRU SEKS-SKANDALA: Pocurile vruće fotke iz spavaće sobe Bojka Borisova

Šef bugarske vlade tvrdi da su mu politički protivnici podmetnuli zlatne poluge i gotovinu dok ga je zavela mlada žena.

  • Svijet

  • 01. Dec. 2020  01. Dec. 2020

  • 0

„Ja sam samo osoba s ljudskim potrebama”, objasnio je bugarski premijer Bojko Borisov u razgovoru za njemački "Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung", u kojem je priznao kako ga je u centar skandala doveo vlastiti nesmotreni seksualni život.

Podsjetimo, na fotografijama koje su obišle gotovo cijeli svijet, može se vidjeti kako bugarski šef vlade na noćnom ormariću drži zlatne poluge, pištolj i svežanj pozamašne količine gotovine.



„Lijepa žena me može dekoncentrirati i navesti da olabavim osiguranje”, poručio je Borisov, dodavši kako su njegovi neprijatelji iskoristili 'trenutak slabosti' kako bi mu se ušuljali u sobu i podmetnuli mu goleme količine novca i zlatne poluge.

Za sve su, navodno, krivi oligarsi koji ga još od ovog ljeta pokušavaju svrgnuti s vlasti, jer im se ne sviđaju reforme bankarskog sistema koje je Bugarska implementirala u posljednjih deset godina kako bi bila primljena u tzv. čekaonicu eurozone.

Premijer je u razgovoru objasnio kako je bankarski sistem Evropske unije, a time i Bugarske, toliko čvrst da kriminalni milje više ne može bezbrižno prati novac kao što je to bilo moguće do sada.

„To je maslo bugarskih komunista i staljinista”, kazao je Borisov.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...