ZIMA SE NE ŠALI: Donosimo vremensku prognozu za narednih nekoliko dana

Danas pretežno sunčano vrijeme u Hercegovini i jugozapadu Bosne.

  • Vijesti

  • 01. Dec. 2020  01. Dec. 2020

  • 0

U većem dijelu Bosne se prognozira dugotrajna magla ili niska oblačnost. Tokom noći na srijedu naoblačenje u cijeloj zemlji. Najniža jutarnja temperatura zraka između -8 i -2°C, a dnevna od 8 do 11°C.

U srijedu u Bosni i Hercegovini oblačno vrijeme. Snježne padavine se prognoziraju uglavnom na području Krajine i moguće su na dijelu centralne i jugozapadne Bosne. U Hercegovini kiša. Padavine se ne očekuju na istoku i sjeveroistoku Bosne. Najniža jutarnja temperatura zraka između -7 i -2°C, a dnevna između 0 i 4°C, na jugu zemlje do 12°C.

U četvrtak u Bosni i Hercegovini oblačno s kišom. Snježne padavine su moguće na području Krajine. Temperatura zraka tokom cijelog dana na području Krajine između -2 i 1°C. Najniža jutarnja temperatura zraka u ostalim područjima između -2 i 4°C, a dnevna između 3 i 8°C, na jugu zemlje od 10 do 14°C.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...