SAOPĆENJE AMBASADE SAD-a U BiH: "Ponosni smo, jer Oružane snage BiH možemo..."

"...nazvati svojim partnerom."

  • Društvo

  • 01. Dec. 2020  01. Dec. 2020

  • 1

"Sjedinjene Američke Države ponosne su, jer Oružane snage BiH mogu nazvati svojim partnerom", poručeno je iz Ambasade SAD-a u Sarajevu povodom godišnjice Oružanih snaga, koja se obilježava danas.

“Sretan Dan Oružanih snaga BiH. Osvrćući se samo na proteklu godinu, OSBiH, ali i svi građani BiH mogu biti ponosni na njihova brojna dostignuća", navodi se u čestitki.

"Od pomaganja civilnih vlasti u borbi protiv Covida-19, preko dostizanja statusa Prvog nivoa NATO evaluacije do organiziranja Bilateralne vježbe, OSBiH su napravile iskorak prema NATO partnerskim ciljevima i odigrale vitalnu ulogu u napretku u euroatlantskim integracijama BiH", naglasili su u Ambasadi SAD-a.

(SB/Vijesti.ba) 

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...