ONLINE SASTANAK BISERE TURKOVIĆ: Priprema se Konferencija o budućnosti Evrope

Tema sastanka bile su trenutne pripreme za Konferenciju o budućnosti Evrope.

  • Politika

  • 01. Dec. 2020  01. Dec. 2020

  • 2

Zamjenica predsjedavajućeg Vijeća ministara i ministrica vanjskih poslova Bisera Turković učestvovala je na online sastanku ministara evropskih i vanjskih poslova.

Tema sastanka bile su trenutne pripreme za Konferenciju o budućnosti Evrope, a razmijenjena su mišljenja i o budućnosti Evrope sa "Mladim evropskim ambasadorima" - grupom mladih iz cijele Evrope.

Na sastanku, koji je otvorio njemački državni ministar za Europu u Saveznom ministarstvu vanjskih poslova Michael Roth, održana je i radna sesija o koordinaciji tokom pandemije Covida-19.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...