RASPAD SISTEMA U KRALJEVSKOM KLUBU: Pogledajte scenu s utakmice u Ukrajini, nije ni čudo što je Real Madrid postao kanta za napucavanje (FOTO)

Navijači "kraljevskog kluba" s razlogom su ljuti zbog još jedne očajne partije svog tima, a rukovodstvo kluba navodno već razmišlja o smjeni Zinedinea Zidanea.

  • Sport

  • 02. Dec. 2020  02. Dec. 2020

  • 0

Pravi haos je vladao u igri Reala tokom jučerašnje utakmice. Doslovno su poklonili golove protivniku, a fotografija sa meča dovoljno govori kako "Kraljevi" nisu ni sjena ekipe iz neke od prošlih sezona.

Petorica fudbalera Reala su bila u svega nekoliko metara razmaka kod akcije za prvi gol Shakhtara. Navijači ne mogu da vjeruju da se ovakve stvari dešavaju u takvom klubu, ali nakon ovoga, nije nikakvo čudo što je Shakhtar dobio meč.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...