MAJSTOR MIRE ZAČEPIO USTA KRITIČARIMA: Pogledajte kako je Pjanić čudesnim potezom bacio u trans navijače Barcelone (VIDEO)

Katalonci su lakše od očekivanog došli do nova tri boda i potvrdili prvo mjesto u ovoj grupi.

  • Sport

  • 03. Dec. 2020  03. Dec. 2020

  • 1

Nogometaši Barcelone sinoć su u gostima pobijedili Ferencvaroš sa 3:0 u meču petog kola grupne faze Lige prvaka.

Svih 90 minuta odigrao je i bh. reprezentativac Miralem Pjanić, koji je bio odličan. Pjanić je imao 134 pokušaja dodavanja, a uspješno je realizovao njih 126, što mu je najbolji učinak u dosadašnjih 77 utakmica Lige prvaka.

No, jedan detalj s utakmice posebno je oduševio navijače katalonskog kluba.

Naime, to se desilo u 33. minuti, kada je Pjanić nevjerovatnim dodavanjem uposlio Jordija Albu i pokazao da zaista zaslužuje bolji status kod Ronalda Koemana.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...