GROSJEAN NAPUSTIO BOLNICU: Pogledajte emotivan susret s ljudima koji su mu pružili prvu pomoć (VIDEO)

Grosjean je udario u ogradu nakon samo tri krivine na Velikoj nagradi Bahreina pri brzini većoj od 230 kilometara na sat, tom prilikom se njegov bolid prepolovio i eksplodirao.

  • Sport

  • 04. Dec. 2020  04. Dec. 2020

  • 0

Romain Grosjean je napustio bolnicu i odmah se uputio na mjesto nesreće na kojem je "za dlaku" izbjegao smrt prošle nedjelje. Vozač Haasa je po izlasku iz bolnice otišao na stazu u Sakhiru i sreo se s ljudima koji su mu pružili prvu pomoć nakon strahovite nesreće u kojoj je njegov bolid Formule 1 eksplodirao, a vozač Haasa je bio u plamenu 26 sekundi.

Grosjean je udario u ogradu nakon samo tri krivine na Velikoj nagradi Bahreina pri brzini većoj od 230 kilometara na sat, tom prilikom se njegov bolid prepolovio i eksplodirao.

Iz medicinskog automobila koji kreće odmah na startu iza vozača su nakon nekoliko sekundi na mjestu nesreće izašli vozač Alan van der Merwe i ljekar Ian Roberts, koju su odmah reagovali i pomogli Grosjeanu, koji je uspio izaći iz bolida te je prošao samo s opekotinama po rukama.


Grosjean je iskoristio priliku, kako piše Klix.ba, da im po izlasku iz bolnice lično zahvali.

Francuz će propustiti ovosedmičnu Veliku nagradu Sakhira, koja se, također, vozi u Bahreinu, ali je izrazio želju da vozi na Velikoj nagradi Abu Dhabija.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...