MEKTIĆ PORUČIO TEGELTIJI: "Uzmi terapiju, ozbiljno si bolestan"

Bivši ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine Dragan Mektić aktivan je na društvenim mrežama.

  • Mini market

  • 04. Dec. 2020  04. Dec. 2020

  • 2

Mektić je napisao predsjedniku Visokog sudskog i tužilačkog vijeća (VSTV) Milanu Tegeltiji da uzme terapiju, jer je ozbiljno bolestan.

Ovakav komentar usljedio je nakon što je Tegeltija na Twitteru napisao kako šta se sve može raditi audio-video montažom, zamjene lika i glasa, čak i sa poluprofesionalnom opremom.

“Zamislite šta sve može oprema kojom raspolažu obavještajne službe. Ako ovo prihvatamo, strah i ucjena je svakodnevnica.”

Mektić se ubrzo nakon što je “Slobodna Bosna” objavila tekst u kojem novinar Avdo Avdić poziva predsjednika VSTV-a na TV suočavanje, oglasio još jednim komenatom.

“A šta sad na ovo imaš reći, bajni Milane Tegeltija?”

Podsjećamo, Tegeltija se prošle sedmice našao u centru nove afere nakon što je u javnost procurio snimak njegovog navodnog razgovora o imenovanju sestre bivše članice VSTV-a Milijane Buhe na jednu od pravosudnih funkcija.

- To je montaža - poručio je Tegeltija i naveo da ga prate, prisluškuju i uhode.

(S.B.)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...