ALEŠEVIĆ O OPTUŽNICI U AFERI "POTKIVANJE": "Kupovanje vremena da se ne priča o Tegeltiji"

"U jako nezgodno vrijeme je podignuta optužnica. Mislim da je ovo kupovanje vremena da se ne priča o Tegeltiji, VSTV-u i Tužilaštvu", kazao je za N1 Nermin Alešević, poduzetnik iz Velike Kladuše, javnosti poznat po aferi "Potkivanje".

  • Hronika

  • 05. Dec. 2020  05. Dec. 2020

  • 0

"Samo Tužilaštvo načinom na koji je to dalo u medije, tjera nas da radimo preko institucija, da ne vjerujemo novinarima, a onda nas obavještavaju preko novinara. Govore jedno, rade drugo", kazao je Alešević.

Dodao je da se dokazalo kako funkcioniše naše pravosuđe.

"Tegeltija je rekao da ne poznaje Marka Pandžu, da ga nije vidio, a na kraju smo vidjeli da se dopisivao Viber porukom. Screenshot smo vidjeli. Dalida Burzić je, isto tako, bila angažirana na predmetu, zašto je pisala urgencije?"

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...