TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD ZENICE: Poginula jedna osoba

Na magistralnom putu M-17 Vranduk-Zenica, kod mjesta Donja Gračanica, zbog saobraćajne nezgode potpuno je obustavljen saobraćaj.

  • Hronika

  • 06. Dec. 2020  

  • 1

U toku je policijski uviđaj, potvrđeno je iz Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona za portal Radiosarajevo.ba.

"Nesreća se dogodila u 14 i 45 na magistralnom ptu M17. Učestovala su dva vozila. BMW X6 kojim je upravljao Z.E. i Golf III kojim je upravljao H. A.. U 15 i 20 konstatovana je smrt u Kantonalnoj bolnici Zenica lica H. A.(1936. godinšte)", kazali su iz zeničke policije.

 

Uviđaj se obavlja pod nadzorom dežurnog tužioca.

Saobraćaj je u potpunosti obustavljen, a koristit će se alternativni pravci.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...