ZIMA SE OPASNO NALJUTILA: Donosimo vremensku prognozu za narednih nekoliko dana

Danas se u našoj zemlji očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme.

  • Vijesti

  • 07. Dec. 2020  07. Dec. 2020

  • 0

U jutarnjim satima kiša se očekuje u Hercegovini, centralnim i istočnim područjima Bosne. U ostatku dana povremena kiša u Hercegovini i zapadnim područjima Bosne. Jutarnja temperatura od 3 do 9, a dnevna od 7 do 14°C.

U utorak pretežno oblačno vrijeme s kišom u Hercegovini, Krajini i zapadnim područjima Bosne. Više padavina se očekuje poslije podne ili u večernjim satima. Jutarnja temperatura od 0 do 6, a dnevna od 7 do 13°C.

U srijedu oblačno vrijeme s kišom. Na planinama sa snijegom. Obilnije padavina u Hercegovini. Poslije podne ili u večernjim satima u većem dijelu Bosne se očekuje prestanak padavina. Jutarnja temperatura od 1 do 6, a dnevna od 6 do do 14°C.

U četvrtak pretežno oblačno vrijeme s povremenom kišom u Hercegovini i zapadnim područjima Bosne. U ostatku naše zemlje je moguća slaba rosulja. Jutarnja temperatura od 2 do 7, a dnevna od 4 do 13°C.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...