U POSLJEDNJI ČAS SPRIJEČENA LIKVIDACIJA: Sarajevska policija uhapsila 41-godišnjaka, pokušao ubiti muškarca u naselju...

U Sarajevu je u subotu u večernjim satima uhapšen E. H., rođen 1979. godine u Sarajevu, zbog ubistva u pokušaju.

  • Hronika

  • 07. Dec. 2020  07. Dec. 2020

  • 0

Prema izvještaju MUP-a Kantona Sarajevo, u 17.30 sati službenici Sedme policijske uprave su, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo ubistvo u pokušaju na štetu osobe J. K., uhapsili E. H.

- Krivično djelo je počinjeno istog dana u 12.21 sati na području općine Vogošća, a tom prilikom je oštećeno lice J. K. zadobilo teške tjelesne povrede, opasne po život. Povrijeđenoj osobi je ljekarska pomoć ukazana u UKC-u Sarajevo, gdje je i zadržana na daljnjem liječenju. O događaju je obaviješten tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a lice lišeno slobode, predato je u prostorije Jedinice za osiguranje objekata i zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo.

Policijski službenici nastavljaju rad na dokumentovanju navedenog krivičnog djela - saopćili su iz MUP-a KS.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...